The smart Trick of kjøpe brukt iphone That Nobody is Discussing

Wiki Article

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

• Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny twelve.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns 1GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Info Rollover og bruk i EU/EØS.

TechRadar her skrevet denne artikkelen som del av et betalt partnerskap med Talkmore. Innholdet i artikkelen reflekterer utelukkende de redaksjonelle synspunktene til TechRadar.

Innbytteverdien kan variere avhengig av tilstand, årsmodell og konfigurasjon for enheten du leverer inn. Du må være minst eighteen år for å kunne bytte inn enheter mot kredit eller et Apple-gavekort. Ikke alle enheter er kvalifiserte for innbytte. Du finner mer informasjon om innbytte og resirkulering av godkjente enheter hos Apples innbyttepartner for Mac og Apples innbyttepartner for iPhone, iPad og Apple Check out.

Skjermen er 60Hz, Males takket være bedre kjøling, litt mindre kraftig innmat og et stort batteri får du i det minste en av de beste batteritidene hos en iPhone noensinne.

Du trenger heller ikke være redd hvis du går about datamengden din, vi overfakturer ikke og setter kun ned hastigheten dersom du bruker opp dataen din. Facts Rollover og bruk i EU/EØS er også inkludert.

Det er enkelt å navigere seg rundt og den lave brukerterskelen gjør at Apple-telefonene kan brukes av de aller fleste uten problemer.

Mobil website 8GB passer veldig godt for deg som surfer litt mer og har behov for en noe mobildata. Når du kjøfor each smarttelefon anbefaler vi at du velger et abonnement som er fra 8GB og oppover, slik at du får den aller beste opplevelsen av din nye mobiltelefon.

"Som Ny" er Talkmore sine brukte mobiltelefoner. Her legges det ut brukte modeller ettersom de kommer inn. Telefonene som blir solgt brukt er iPhone eller Samsung-telefoner som har blitt returnert by way of bytte-avtaler som SWAP.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt information fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

• Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny 12.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Restriksjoner og begrensninger kan gjelde. Utbetalinger er basert på at den mottatte enheten samsvarer med beskrivelsen du oppga da estimatet ble gjort. Apple forbeholder seg retten til å nekte innbytte eller begrense antall enheter, uansett grunn.

Det innebærer at dersom det oppstår feil eller mangler ved mobilen innenfor perioden, kan du returnere den til selgeren for gratis reparasjon. Om ikke feilen kan repareres fileår du en “ny” brukt mobil fra selgeren du kjøpte mobilen av.

Report this wiki page